Idősek Világnapja 2016.

FELJEGYZÉS a 2016 évi Idősek Napi Megemlékező ünnepségről

A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete 2016. október 1-én tartotta hagyományainak megfelelően az Idősek Napja alkalmából szervezett ünnepélyt, melyen mintegy 100 fő vett részt. A Himnusz akkordjainak elhangzása után Papp Imre László nyá. hőr. alez az Egyesület Kultur Felelőse nyitotta meg a rendezvényt és köszöntötte a jelenlevőket, majd dr. Faludi János tartotta meg ünnepi beszédét, melybe kiemelte az idősek megbecsülését, róluk való mindenoldalú gondoskodás és szeretet jelentőségét. Szólt arról is, hogy milyen nagyszerű dolog, amikor az idősek egy Egyesületbe tömörülve, megbecsülésben, egymás tiszteletében és szeretetében egészítik ki mindennapi életüket.
Az ünnepi köszöntő után Csizmadia Réka művésznő szórakoztatta a jelenlévőket dalaival, majd az Egyesület férfi Énekkara adott elő katona és határőr dalokat óriási sikerrel.
Az ünnepi műsort követően Kasza Béla és zenekara vette át az irányító sereget, és olyan fergeteges hangulatot kerekített, hogy a táncot és az éneklést, még a finom ebéd feltálalására sem akarták megszakítani, de azért az ínycsiklandó illatok győztek és mindenki az ebéd elfogyasztása felé fordult.
Kisvártatva felcsendültek a régi dallamok, melynek hatására újra megtelt a táncparkett. Egy kis időre újra megrekedt a zene, de csak annyira, hogy a tombola sorsolást levezényelték, majd folytatódott tovább a késő délutáni órákig a vidám hangulatú zene, tánc, beszélgetés.

Orosháza 2016. október 4.
Papp Imre László Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete Kultur szervező

 

 

Kapcsolódó képek:

Hozzászólások lezárva.