A Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület közgyűlése

Közgyültünk…
Megtartotta a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület a 2022. évet értékelő és a 2023. év programhirdető közgyűlését a mai nap kora délutánján.
A közgyűlésünket megtisztelte jelenlétével Nyírbátor Város Polgármestere, Mété Antal, valamint a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége Észak-Alföldi régiójának vezetője, az országos szövetség elnökségének tagja, Rácz Mihály nyugállományú honvéd ezredes is.
A közgyűlésen részletes beszámolókat hallhattak a jelen lévők az egyesület elmúlt évi tevékenységéről, pénzügyi helyzetéről, valamint a Felügyelő Bizottság megállapításairól. A beszámolókat követő hozzászólások kivétel nélkül méltatták az egyesület munkáját és azt a szellemet, amelyben az egyesület tagjai élik mindennapjaikat egymás társaságában. Mindannyian elismerésüket fejezték ki az egyesület vezetősége irányába az elvégzett munka minőségét és mennyiségét illetően.
Az elismerés hangján szólt a közgyűléshez Rácz ezredes is.
Máté Antal, városunk polgármestere méltatta egyesületünknek a város kulturális életében betöltött szerepét és reményét fejezte ki abban a tekintetben, hogy ezt a szerepet az egyesület a továbbiakban is fel tudja majd vállalni.
Tagságunk örömmel konstatálta a városvezető azon kijelentését, hogy az év végére meg tud valósulni rég dédelgetett álmunk, az önálló magyar határőrségnek emléket állító kiállítás, melynek anyaga összegyűjtésében egyesületünk tagjai elévülhetetlen érdemeket szereztek.
A hozzászólásokat követő szavazásokon a jelen lévők elfogadták az előterjesztéseket.
A közgyűlés második részében a részvevők meghallgatták az egyesület ez évi programtervezetét, valamint pénzügyi tervét, melyeket a hozzászólások elhangzása után egyhangúan elfogadták.
Utolsó napirendként a közgyűlés megválasztotta a jövő évben esedékes tisztújító közgyűlésre a jelölő-, valamint szavazatszámláló bizottságok tagjait.
A közgyűlés befejezése után szót ejtettünk az e hónap 24-én esedékes farsangi rendezvényünkkel kapcsolatos tennivalókról, majd kötetlen beszélgetésekkel, társas játékokkal (és rendrakással) fejeztük be a napot.
A csatolt képek a rendezvényen készültek Májer József tagtársunk közreműködésével.
 

IMG_0559

kép 2 / 69

Kapcsolódó képek:

Hozzászólások lezárva.