A Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete NŐNAPI rendezvényénye

2023. március 23-án tartotta a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesülete NŐNAPI rendezvényét, melynek Orosházán a Művelődési Ház adott otthont. Az ünnepség 10. órakor kezdődött, de már 9 órától gyülekeztek a tagok és csakhamar elfoglalták helyeiket.
 
Mintegy 90 fő vett részt, köztük 50 fő volt a Hölgy, ami a Hölgy tagság 80%-a.
 
Mojsza József Kultúrszervező megnyitója után Rácz Mihály ny. r. ezredes köszöntötte a NŐKET, méltatta szerepüket a társdalom, a család, az Egyesület életében. Ezt követően a csoportok férfi tagjai virággal és emléklappal köszöntötték csoportjuk hölgy tagjait.
 
Alig fejezték be a férfiak a köszöntést máris színpadon termett az Orosházi Zeneművészeti Szakiskola több növendéke és tanárai, akik csodálatos zeneműveket adtak elő, hatalmas tapsvihar közepette.
 
A kulturális műsort követően Kovács Levente ny. hőr. őrnagy egyszemélyes zenekara szórakoztatta a jelenlévőket és játszotta a talpalávalót.
 
A zenét, táncot csak a finom ebéd feltálalása és elfogyasztása szabott szünetet, de csakhamar folytatódott a zene, tánc.
 
Nem lenne teljes egy ilyen rendezvény, ha nem lenne tombola sorsolás, de Molysza József vezetésével sikeresen lezajlott és nagyon sok értékes nyeremény talált gazdára.
 
Az ünnepség a délutáni órákig tartott és ismét bizonyította, hogy jó kedvet, örömöt, táncot, barátságot csak hölgyekkel lehet megtartani.
 
Orosháza, 2023. március 5.
                         
Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes
Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesület Elnöke

IMG_8899

kép 2 / 10

Kapcsolódó képek:

Hozzászólások lezárva.