Kirándulás Baranya Vármegyében

2023. július 18-tól 4 napos kiránduláson vett részt a Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének 49 fős csoportja.
 
A program szervezése már az év elején elkezdődött, most az indulás előtt kisebb módosításokat kellett eszközölni, mint például a nagy melegre való tekintettel a programok szellősebbek lettek és minden nap 15 órától élvezni lehetett a Harkányi Strandfürdő hűsítő medencéit.
 
A programokban szerepelt történelmi, kulturális, természeti látnivalók és kiállítások, mint ahogy megismerkedhettünk a Siklósi vár több évszázados történelmével, Pécsen a Zsolnai negyed gyönyörű tárlatival, a Misinai kilátó 178 m magasságából csodálhattuk a várost vagy az Ős – Drávai Nemzeti Park természeti szépségeivel, madár állat és növényvilágával ismerkedhettünk meg.
 
És hogy teljes legyen a kép részt vettünk a Dráva folyón egy hajókiránduláson is. Főhadiszállásunk Harkány Átrium szállodájában volt, ahol jó elhelyezés, kitűnő étkezési lehetőség és a személyzet kitüntető figyelme, kedvessége fogadott minden nap.
 
A nagy meleg ellenére is kitűnően éreztük magunkat, gyorsan elszállt a 4 nap és még az autóbusz defektje sem tudta megtörni a varázst.
 
 
Orosháza, 2023. július 26.
                         
Hortobágyi Zoltán ny. r. ezredes
Határőr Nyugdíjasok Orosházi Egyesületének Elnöke

20230719_150635

kép 2 / 11

Kapcsolódó képek:

Hozzászólások lezárva.